Paintball u Brinju

Željni ste nečeg novog, nečeg uzbudljivog i zabavnog u brinjskom kraju? Onda sjednite i pročitajte ovaj članak, možda ni ne znate što sve imate u ponudi u tom malom dijelu Like u kojem živite ili kojeg tek povremeno posjećujete.

                    

Nešto što većina nas gleda samo na TV ekranima, moguće je doživjet u Brinju… Sve što vam je potrebno to je dobra ekipa, volja i tek nešto novaca za najam opreme.

Čast mi je objavljivat članke o inovativnim, kreativnim i poduzetnim mladim ljudima, a ovaj je posvećen trojici mladića (Mario Milaković, Dario Šegota i Mike Biškupić),  koji su došli na ideju napraviti poligon za paintball nedaleko od središta Brinja (prema Letincu). Poligon je napravljen po standardima kojima je napravljen i onaj na kojem igra Hrvatska Paintball liga iz čega je lako zaključiti da je u taj projekt uloženo mnogo truda, novaca, ali povrh svega volje. Dečkima nije žao jer, kako kažu, radili su to prije svega zbog sebe i svojih prijatelja, ali i svih onih željnih adrenalina, zabave i nezaboravnog provoda sa ekipom.

        

Poligon je na poljskom terenu (speedball) i za sada je pripremljen za kapacitet ekipe od 6 ljudi,ali ukaže li se potreba, s vremenom će proširit i za 8.

Dakle, što više reći nego...potaknite svoje društvo pa se koji vikend, praznike ili kad god ne znate što bi od dosade, javite ovim dečkima za detalje i   prepustite se izazovu kojeg na ovom  terenu zasigurno ne nedostaje!

Kontakt:

Dario Šegota/mob 098 909 0091 ili potražite na facebook-u svakog od njih pojedinačno.