STŠK Dugo Selo najuspješniji klub Zagrebačke županije

U Rugvici je 17. ožujka odigran 5. otvoreni turnir Zagrebačke županije u stolnom tenisu. Na turniru je nastupilo 156 igračica i igrača iz 14 klubova Zagrebačke županije i bliže okolice.

S.T.Š.K.”Dugo Selo” imao je 23 predstavnika, a njih sedmero je izborilo odličja i mjesto na postolju. U kategoriji klinaca Andrej Babić osvaja 3. mjesto kao i Anamarija Tominac u kategoriji mlađih kadetkinja i Roman Budek u kategoriji kadeta. Luka Dragun je izborio 4. mjesto u kategoriji najmlađih kadeta. U kategoriji juniorki Ana Murat osvaja 2. mjesto. Najbolje plasmane izborili su ponovo Ana i Matej Murat osvajanjem 1. mjesta u kategoriji mlađih kadetkinja odnosno juniora.

Na turniru su uručene i posebne nagrade Stolnoteniskog Saveza Zagrebačke županije. Nagrađen je S.T.Š.K.”Dugo Selo” kao najuspješniji stolnoteniski klub Zagrebačke županije u sezoni 2011/2012. Ana Murat je primila priznanje kao najuspješnija mlađa kadetkinja i juniorka, a Matej Murat kao najuspješniji kadet Zagrebačke županije u stolnom tenisu u sezoni 2011/2012. Priznanje je uručeno i Zvonku Pokasu kao najuspješnijem stolnoteniskom treneru u Županiji.

Preneseno sa www.dugoselo.hr.