Održana godišnja skupština kluba

Dana 6. studenog ove godine održana je 13. godišnja skupština našeg zavičajnog kluba. Uz nazočnost stotinjak članova gosti su nam bili donačelnik Općine Brinje gospodin Jelić, predsjednik udruge Ličana “Vila Velebita” gospodin Tomljanović. Posebo nas je veselila nazočnost vlč. Mile Ivančića, našeg dugogodišnjeg župnika i vlč. Ivana Magdića novog župnika koji je tek prije nekoliko mjeseci preuzeo župu i, na obostrano zadovoljstvo, povratio brojne vjernike u crkvu, ali i pokrenuo brojne pohvalne akcije na održavanju i sanaciji crkve.

Predsjednik kluba podnio je izvješće o radu, financijsko izvješće i stanje aktivnosti na izdavanju knjige. Sva su izvješća jednoglasno prihvaćena. Poseban je interes iskazan na pomoći oko izdavanja naše knjige, prikupljanju financijskih sredstava i materijala koji će u njoj izići. Nazočni su dali punu potporu ovome povijesnom ali izuzetno složenom i zahtjevnom projektu.

Da bi skupština provela u ličkom tonu pobrinuli su se za to članovi KUD-ova “Sinac” i “Lička Plješevica”, tako da je uz zvukove naših dragih pjesama zabava potekla duboko u noć.