Potpisan ugovor za rekonstrukciju društvenog doma u Lipicama

Izvor: FB Općina Brinje

Danas je u Brinju potpisan Ugovor za rekonstrukciju Društveno-interpretacijskog doma u Lipicama između Općine Brinje kao naručitelja i firme GIVI d.o.o. iz Otočca kao izvođača radova.
Vrijednost investicije je 771.346,25 kn s PDV-om. Izvođenje radova provodi se u sklopu projekta „Rekonstrukcija društveno-interpretacijskog doma u Lipicama „ koji je financiran preko natječaja LAG-a LIKA iz operacije 7.4.1. „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu“ .
Predmet projekta je ulaganje u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu. Načelnik Općine Brinje Zlatko Fumić rekao je kako će ovim projektom naselje Lipice dobiti moderno opremljen prostor za provođenje raznih aktivnosti poput proslava, organiziranja provođenja slobodnog vremena te radni prostor za potrebe Mjesnog odbora.