Započele pripreme za malonogometni turnir "Stajnica 2006"

Povodom blagdana Svete Marije Magdalene održati će se u subotu, dana 22. srpnja 2006. godine malonogometni turnir “Stajnica 2006”. Početak turnira zakazan je za 9,00 sati. Prema izjavi glavnog organizatora Ivice Murkovića-Mure prijave se primaju u bistrou “ZIPPO” u Stajnici ili jedan sat prije početka turnira kod zapisničkog stola na igralištu. Kotizacija po ekipi iznosi 500,00 kuna.

Planiran je bogati nagradni fond koji se sastoji od prijelaznog pehara, pehara koji se dodjeljuju u trajno vlasništvo, diploma i novčanih nagrada. Osim toga Mura priprema i jedno veliko iznenađenje. Kakvo, nismo uspjeli saznati. Osim nogometa organizirano je i potezanje konopa i bacanje kamena s ramena. I za te discipline osigurane su vrijedne nagrade. Organizirana je bogata ponuda u jelima i pićima a sve će to popratiti i živa muzika do jutarnjih sati. Od vas se očekuje da samo dođete a ostalo je na prepušteno vrijednim organizatorima.

Pokrovitelj ove športske manifestacije je Općina Brinje a u nagradni fond uključili su se brojni sponzori na čelu s poduzećem “VICI” d.o.o. iz Brinja, inače vlasnicima poznatog restorana “Viktorija” u Brinju.

Ostale podatke i informacije možete dobiti kod Ivice Murkovića – Mure na telefon 091-525-9317.