"Hej došlo vrijeme da se ženim ja"

Lički kraj sve više postaje privlačna destinacija za budućnost mladih djevojaka rođenih izvan ovog kraja. Dobro, za to zasigurno možemo zahvaliti našim kršnim ličanima, jer da nema njih ne bi bilo i spomenutih djevojaka. U zadnje vrijeme često javljamo o vjenčanjima, a potom i malim prinovama, stoga vas neće začuditi i ovaj članak koji najavljuje još jedna svadbena zvona… ali ova priča ipak je posebna…

Dok smo do sada objavljivali sklapanje bračne zajednice mladih parova, ovaj članak posvećen je starijem paru, koji su dokaz da za ljubav nikad nije prekasno. Naime, riječ je o našem Stajničaru Dubravku Perković (rođ. 05.02.1968.god.) i njegovoj izabranici Ankici Brkić (rođ. 23.07.1963.god. u Banja Luki)

Dubravko i Ankica vidjeli su se samo jedanput (za vrijeme božićnih blagdana), a od tada su svoju vezu održavali preko telefona. Iskra ljubavi rasplamsala se do te mjere da su svoju, možemo slobodno reći, telefonsku vezu sljedećim susretom okrunili zarukama. Nisam vjerovala da se čovjek u 40-tima može zaljubiti poput tinejdžera, ali kada sam čula Dubravka kako ushićeno izjavljuje «ljudi moji ja sam se zaljubil preko ušiju», i kada sam vidjela taj sretno zaljubljen par, shvatila sam da je to uistinu moguće.

I eto, sada Dubravko piva pismu «Hej, došlo vrijeme da se ženim ja, moja mala djevojčice najslađa…» Točan datum vjenčanja još ne znaju ni mladenci, ali planiraju negdje iza Uskrsa.
Neka Dubravko i njegova izabranica budu uzor i ostalim našim «starim dečkima», koji su već možda digli ruke od ženidbe, te neka im budu primjer i dokaz da za ljubav nikad nije prekasno.