zeljko62
Novi član
Spol: 
|
 |
« : Siječanj 15, 2009, 10:47:02 » |
|
Prekrasni su nai zaviaji a i nadasve najljepi,nezamjenjivi! Nekada iviti ivot i nije tako jednostavno pa moramo egzistencijalna pitanja rjeavati podalje od svojih ognjita.Tako je moda dragi prijatelji i kod vas kao i kod mene...Istra, kod vas neko drugo odredite . Poto sam na naem najveem poluotoku i velika mi je pristupanost svim tim ljepotama i raznolikostima uzurpirao sam si pravo da stavim poneku lijepu slikicu iz ovih podruja na kojima su jake turistike destinacije, prekrasna mala ribarska naselja,spoj turizma,ratarstva,vinogradarstva,maslinarstva...i niz drugih zanimljivosti koje e vas moda zanimati.  ... preko mora vidimo da je na talijanskim Alpama snijeg. 
|
|
|
Evidentirano
|
AC
|
|
|
zeljko62
Novi član
Spol: 
|
 |
« Odgovor #1 : Siječanj 15, 2009, 11:01:13 » |
|
... sada emo pogledati ribarsku luicu u Svudriji,odluio sam da ponem sa slikama sa najzapadnije toke lijepe nae.  ....odlaze male ribarice nakon novogodinjih praznika baciti neku vru... 
|
|
|
Evidentirano
|
AC
|
|
|
Danijela
Novi član
Spol: 
|
 |
« Odgovor #2 : Siječanj 15, 2009, 11:12:20 » |
|
Joj ac slike su ti super ja bi iz ovih stopa dola u Istru na kavicu slike me tako mame 
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zeljko62
Novi član
Spol: 
|
 |
« Odgovor #3 : Siječanj 15, 2009, 11:25:06 » |
|
...pogledat emo sada kako se rijeka Mirna u smiraj dana stapa s morem kod Novigrada.Njezin je put dug oko 32 km a izvire oko Buzeta -neki izvori tvrde da mirna nema izvora.Na svom putu djelomino razdvaja plodna polja.  ... iznad rijeke se prostire most na stubovima kojim moemo prema Puli ili u drugom smjeru prema granicama Plovanija i Katel. 
|
|
|
Evidentirano
|
AC
|
|
|
zeljko62
Novi član
Spol: 
|
 |
« Odgovor #4 : Siječanj 15, 2009, 11:38:10 » |
|
... s obzirom da je Istra oduvijek privlaila ljude sa raznih strana svijeta , a time i raznih kultura i civilizacija tako je to sve skupa ostavilo otiske i na arhitekturi.  
|
|
|
Evidentirano
|
AC
|
|
|
zlata
Novi član
Spol: 
|
 |
« Odgovor #5 : Siječanj 17, 2009, 09:11:21 » |
|
Da nebiste pomislili kako je Istra samo topla,vrela,ugodna za kupanje ima ona i svojih rijetkih ali jako hladnih istini na volju rijetkih perioda kada iva u termometru pada i do - 12 . 
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zlata
Novi član
Spol: 
|
 |
« Odgovor #6 : Siječanj 17, 2009, 09:29:46 » |
|
.,.,.,., i ova mala izladnjela i ozebla ptiica dola je ispred kue u kronju palme potraiti malo toplije mjesto a i moda neku mrvicu hrane. Nisam mogla odoliti prizoru a da ne slikam. Naravno poslije sam stavila hranu i na to mjesto je uvijek dolazila da se nahrani. 
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zeljko62
Novi član
Spol: 
|
 |
« Odgovor #7 : Siječanj 17, 2009, 10:58:31 » |
|
Posebno cvijee koje teko uloviti da cvijeta tj. kratko cvate za nae forumaice Danijelu,Kseniju,Snjeanu,Groficu iz Zlatinog cvjetnjaka. 
|
|
|
Evidentirano
|
AC
|
|
|
|
zlata
Novi član
Spol: 
|
 |
« Odgovor #9 : Siječanj 23, 2009, 07:59:50 » |
|
...... otići ćemo malo u stari dio grada do trga ....  ....... bio je tako prekrasan dan u zimskom periodu 2009 godine... 
|
|
« Zadnja izmjena: Siječanj 23, 2009, 08:02:38 zlata »
|
Evidentirano
|
|
|
|
Lian
Novi član
|
 |
« Odgovor #10 : Siječanj 24, 2009, 09:11:25 » |
|
Bog prijatelji. Dajte koji sliku iz Porea - Eufrazijana i prekrasan stari dio grada. Ove dosadanje slike su vam prekrasne. Pozdrav
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
zeljko62
Novi član
Spol: 
|
 |
« Odgovor #11 : Siječanj 24, 2009, 09:23:37 » |
|
Bit e prijatelju idemo polako prema Poreu tamo emo se malo due zadrati jel tamo se doista ima ta poslikati
|
|
|
Evidentirano
|
AC
|
|
|
|
zeljko62
Novi član
Spol: 
|
 |
« Odgovor #13 : Siječanj 25, 2009, 08:40:04 » |
|
Jedva da se uspjelo uhvatiti nekoliko škrtih sunčevih zraka da slika što bolje uspije, ali evo strpljenje se isplatilo.
|
|
« Zadnja izmjena: Siječanj 25, 2009, 09:06:10 zeljko62 »
|
Evidentirano
|
AC
|
|
|
zeljko62
Novi član
Spol: 
|
 |
« Odgovor #14 : Siječanj 28, 2009, 10:35:46 » |
|
Da nebismo samo išli na more idemo u unutrašnjost Istre,ali doista ispod površine u spilju mramornicu koja se nalazi na području općine Brtonigle između Novigrada i Umaga pa pogledajmo  ... nalazi se na stanciji Drušković,rese je raznorazni oblici stalaktita i stalagnita, te stubova raznih boja kod kojih je dominantna bijela. Vrlo je dobro osvijetljena i uređena maksimalna prohodnost spojenim stazama i stepanicama, čak šta više klaustrofobične osobe osjećat će se ugodno.
|
|
« Zadnja izmjena: Siječanj 28, 2009, 10:55:50 zeljko62 »
|
Evidentirano
|
AC
|
|
|
|