zeljac
|
 |
« Odgovor #555 : Prosinac 10, 2009, 09:38:11 » |
|
|
|
|
Evidentirano
|
pozdrav od zbalija!
|
|
|
|
zeljac
|
 |
« Odgovor #557 : SijeÄŤanj 04, 2010, 09:46:51 » |
|
|
|
|
Evidentirano
|
pozdrav od zbalija!
|
|
|
fireman.peter
Novi član
|
 |
« Odgovor #558 : SijeÄŤanj 17, 2010, 10:05:26 » |
|
Prijatelju Grof! Radi ti Toma, čisti snig ko za šalu jeli? Prava uživancija radit sa njime, jel tako? Barem mi tako izgleda sa tvojih slika. Eto i jedan video od mojeg Toma na poslu kod moje kuče.
|
|
« Zadnja izmjena: SijeÄŤanj 17, 2010, 10:07:01 fireman.peter »
|
Evidentirano
|
Pozdrav Firemanpeter
|
|
|
|
zeljko62
Novi član
Spol: 
|
 |
« Odgovor #560 : VeljaÄŤa 06, 2010, 07:44:28 » |
|
  Nema smisla da gledamo samo ove novije idemo malo pogledat i ovog starca oronulog a još u pogonu koji je isto tamo izrađen u Tomo Vinković u Bjelovaru među prvima. Samo vidiš u priči i u to malo vremena nisam ti pokazao ugovor da vidiš da ta stara hrđa nije iz Knina kao što je jedan kolega prije komentirao ali nema veze no bilo je i takovih događaja ali ja se tako ne zovem.ŽAC koji je svoju domovinu časno i pošteno branil za razliku nažalost koji su se i takovim poslovim bavili i na tuđoj muci se obogatili, ali kako narod kaže oteto prokleto.
|
|
« Zadnja izmjena: VeljaÄŤa 06, 2010, 08:18:26 zeljko62 »
|
Evidentirano
|
ŽAC
|
|
|
zeljko62
Novi član
Spol: 
|
 |
« Odgovor #561 : VeljaÄŤa 06, 2010, 07:49:43 » |
|
Idemo mali prema modernijoj i mlađoj generaciji i to vrlo vrijednih stroića "FERARI", rado su to moji dragi gosti pregledali a strcu onome se nikako načudit a trebalo bi ga obojat ali ...
|
|
|
Evidentirano
|
ŽAC
|
|
|
zeljko62
Novi član
Spol: 
|
 |
« Odgovor #562 : VeljaÄŤa 06, 2010, 07:59:11 » |
|
A morali smo malo i u konobu gdje smo pronašli jednu novu hvale vrijednu igračku čak ni volana nema , a do neki dan su se još čuli brusovi kako kuckaju u vodirima za pasom kosaca koji su još kroz noć sa kosama na leđima žurili da do svitanja naravno pješice tko zna koliko daleko stignu na livadu a gle čuda sada kao da smo u nekom stranom svijetu.
|
|
|
Evidentirano
|
ŽAC
|
|
|
zeljko62
Novi član
Spol: 
|
 |
« Odgovor #563 : VeljaÄŤa 06, 2010, 08:04:24 » |
|
Eto mog svemirca sa zaštitnom kacigom na glavi kako šiba na novoj HUSKVARNI koja ima metar otkos, stvarno je fascinantna, vrijedna i učinkovita makina ali i skupa. Evo dragi moj prijatelju kao što sam i obećao ali ja ti uvijek nisam od volje izvini što kasnim i nadam se da vam je bilo ugodno.Bog nas poživil a lima će bit.
|
|
« Zadnja izmjena: VeljaÄŤa 06, 2010, 08:09:50 zeljko62 »
|
Evidentirano
|
ŽAC
|
|
|
zeljac
|
 |
« Odgovor #564 : VeljaÄŤa 15, 2010, 01:31:03 » |
|
  Na slici je pre ponosan gazda Mate Oljevac na sajmu u Gudovcu koji pre ponosno pozira uz lipicanera „Đonija“ kaj dolazi kući odmh nakon gljedanja na sajmu!! Ujedno ovim putem se zahvaljujem GROFU i Bagudini na lijepom posjetu u moj kraj. Dečki lijep vam pozdrav i još jednom veliko hvala na poklonima i na svemu ostalome!
|
|
|
Evidentirano
|
pozdrav od zbalija!
|
|
|
tomazy
|
 |
« Odgovor #565 : OĹľujak 07, 2010, 09:13:42 » |
|
eto samo da pozdravim mog frenda GROFA i slikice su vam super!
|
|
|
Evidentirano
|
Jutrom se sjeti Boga, u podne zadovoljno blaguj svoj kruh, uvečer se razmisli da ćeš umrijeti, noću spavaj slobodan od svih briga.
|
|
|
vtrbovi3
|
 |
« Odgovor #566 : Studeni 08, 2010, 03:56:16 » |
|
Bok društvo ja sam novi ovdje,pošto živim na granici like i gorskog kotara i ja vozim tomu vinkovića i veliki sam ljupitelj istog  imao sam 521 rado bi vam pokazao slike al ih neznam postaviti ovdje,sada imam 732 i jako me zanima gdje nabaviti,kupiti prednji utovarivač za 732 PITANJE:zašto tomo vinković 420 nemirno radi i na kraju se ugasi,pustimo ga neko vrijeme ponovo upalimo radi normalno i nakon nekog vremena opet nemirni rad i na posljetku gašenje. saznao----sledila se nafta
|
|
« Zadnja izmjena: Prosinac 09, 2010, 04:14:44 vtrbovi3 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
SJ Tomo Vinkovic 732
|
 |
« Odgovor #567 : OĹľujak 29, 2016, 12:22:13 » |
|
Pozdrav Svima!  Novi sam ovdje na forumu. Imam jedno pitanje a odnosi se na izbor između dvije serije TV-a. Kupio bi Tomo Vinkovića ali neznam dali je bolji izbor TV-732 ili možda TV-830 stariji tip tamo oko 90'? Molim Pomoć oko izbora.
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|