Lički forum ZK Stajnica

Rodoslovlje => Poznati ličani => Autor teme: Mato - SijeÄŤanj 03, 2007, 02:21:47Naslov: Poznati ličani iz BRINJSKOGA KRAJA - obavezno pročitati
Autor: Mato - SijeÄŤanj 03, 2007, 02:21:47
Ovaj forum služi za prisjećanje na poznate osobe iz brinjskoga kraja i molim sve posjetitelje i korisnike foruma da se pridržavaju toga i da ne pišu o osobama koje nemaju puno veze sa ovim krajem. Slažem se da se treba prisjećati svih velikih ljudi ali ovaj forum je orijentiran samo na brinjsko područje i na brinjake, stajničare, jezerance...


Naslov: Odg: Poznati ličani iz BRINJSKOGA KRAJA - obavezno pročitati
Autor: Zvonko - Rujan 27, 2011, 06:23:58

VIKTORIJA MODRIH
Mamić novom tajnicom izmamio uzdahe igrača!


U zrakoplovu za Lyon s delegacijom Dinama našlo se i jedno novo lice, koje su igrači i stručno vodstvo kluba odmah proglasili najboljim 'transferom' Modrih koji je uspio napraviti Zoran Mamić.

Na prvo putovanje s Dinamom krenula je i nova tajnica kluba Viktorija Šebalj, piše Jutarnji list. Ova 23-godišnja ljepotica javnosti je postala poznata 2008. godine, kad ju je jedan popularni časopis proglasio djevojkom godine.


Ova simpatična i atraktivna Zagrepčanka studentica je novinarstva, a u slobodno vrijeme bavila se hostesiranjem i modelingom.


Naslov: Odg: Poznati ličani iz BRINJSKOGA KRAJA - obavezno pročitati
Autor: Dubravčić - Kolovoz 11, 2013, 12:02:38

Dakle, ta cura od Mamića ima veze s Brinjem ili Stajnicom? Ili, s Likom?


Lički forum ZK Stajnica | Powered by SMF 1.1.10. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.