Lički forum ZK Stajnica

Lički kutak => Razvoj Like => Autor teme: Lipice - Studeni 06, 2011, 02:24:38Naslov: Park Avanture Mala Kapela
Autor: Lipice - Studeni 06, 2011, 02:24:38
Park Avanture Mala Kapela
Evo ja mislim da bi kod nas ovo sa panorama žicom išlo a možda i bude u bliže vrime. Gljedam vaj snimak na youtubu i vidim da bis e to bez probliema moglo i kod nas napravit. Kej ča sam već rekal, ča sad fali su neki sadržaji, ljudi iz grada su navikli i volidu konzumirat...a slabo znadu ča sami napravit.. i to jim treba pružat.

Naj ki jima šume na nekakovij nizbrdici a na lipo mestu sa lipim pogljedom, kupi žicu 100-150m, rukavice, karabiner i ostalu opremu kej ča se vidi na snimki... i evo ti novac...vuode u vom parku za odrasle je ulaznica za cieli dan 240 kun! naravno za dicu puno manje.. a vidim da taj turizam ide u drugim našim županijama (http://www.adnatura.hr/) samo kod nas je zapelo.

A tako ništo lako izreklamirat... napraviš neki luđi video klip (kadi curice vrišćidu dok se vozidu) i na kraju ubaciš kartu kadi je to, te pošalješ svima (naravno youtube/facebook) i evo ti efekta, dosta će to ljudima ostat u glavi. Pošto nimamo hotele to je samo za preko dana i prednavečer se turisti moredu vratit u gradove... Ča mislite bil to išlo?


http://www.youtube.com/watch?v=6X0aPxTGKfo
www.ap-rheinfall.ch
Lički forum ZK Stajnica | Powered by SMF 1.1.10. © 2005, Simple Machines LLC. All Rights Reserved.